Daar gaan we weer!
Door: Inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
21 Augustus 2007 | Nederland, Harderwijk
Zoals jullie misschien wel weten vertrek ik over 8 dagen voor een maand naar Cairo in Egypte. Althans, we zullen er maar van uitgaan dat ik dit jaar wél de volledige tijd blijf ;) Ik zal mijn best doen hier de komende tijd mijn belevenissen bij te houden! En wil je reageren of mailen dan vind ik dat super, dus zeker doen!
Liefs,
Inge
25 Augustus 2007 - 22:02
Sjoerd:
Hee!
Veel plezier in Egypte en daarna in Ecuador he! :) En tot volgend jaar jan- of februari! :)
Liefs, -
28 Augustus 2007 - 10:07
Mahsa:
Dag lieverd,
Wat gaat de tijd toch snel hea! Nog even en je zit in Egypte! Woaahh super gaaf! Ik wou dat ik met je mee kon...je gaat het geweldig vinden daar en de IFMSA daar zit vol met lieve en leuke mensen dus je bent in goeie handen.
Geniet er met volle teugen van, ik zal je verhalen volgen ennee veel bellydancen hea ;) hihi
Dikke kus,
Mahsa -
28 Augustus 2007 - 22:03
Maarten:
Hee lieverd,
Alvast heel veel succes met de laatste voorbereidingen en maak er een super tijd van! Doe ik dat ook, ok?
Tot in oktober!
Chao, tu nobio -
29 Augustus 2007 - 21:08
Tineke:
lieve Inge
Morgen vertrek je naar "warme"oorden!
We zijn heel benieuwd hoe je ervaringen zullen zijn en volgen je graag!
Succes met laatste voorbereidingen en een hele goeie reis toegewenst!
Liefs,
Tineke -
01 September 2007 - 13:41
Klant:
waar zit je nu weer "3 pakjes halfzware kornet" -
02 September 2007 - 15:53
Kasper:
Hey Hoi!
Echt heel veel plezier in Egypte de kommende maand! Ik kijk uit naar al je leuke berichtjes!:-)
Tot binnenkort
groeten